Blog TinekeSUP mrt. 2021

Tineke MerkusBlog van Tineke

Blog 19 – TinekeSUP – De onderneemster en de SUP Queen. 

Een jaar geleden is het alweer, dat deze bizarre Corona tijd van start ging. 

Wij zaten nog in Californië, nagenieten van de prachtige vakantieweken op Maui Hawaï. Bijna niet meer voor te stellen, een verre reis naar een bestemming met zon, zee en strand. Het lijkt allemaal zo lang geleden.

Afgelopen winter konden we, na een druk SUP seizoen, niet op reis gaan. Heel jammer, maar ik heb het al snel geaccepteerd. Gezond blijven is nu belangrijk en samen zo snel mogelijk uit deze crisis komen. Met veel wandelen, series kijken op Netflix en haken kwam ik mijn tijd wel door en daarbij regelmatig brainstormen met Ritske, mijn man, over de volgende stap in ons bedrijf.

Prachtig om ondernemer te zijn en nieuwe plannen te maken en daarna uit te voeren. Wat gaan we doen? Gaan we investeren en zo ja, wat willen we veranderen en verbeteren voor 2021. Geld investeren doen we met name in dingen, waardoor ons bedrijf beter en professioneler gaat functioneren.

En wat hebben we dan bedacht, vraag je je nu misschien af? Met het geld dat we vorig jaar verdiend hebben en het geld dat ik bespaard heb door niet op reis te gaan deze winter, was extra investeren in ons bedrijf inderdaad het plan. Maar waarin? Ik vroeg me af, wat ik zelf het leukste vind om te doen, maar ook wat er nog beter kan in de SUP Skool. Dit zijn allemaal vragen die je jezelf stelt als ondernemer.

Ik vind het leuk om mensen te helpen bij de aankoop van een SUP board, zodat iedereen blij en tevreden is met hun keuze of het verkregen advies. Dit geldt zowel voor het aanbieden van de SUP activiteiten bij de SUPSkool, als ook voor het advies uitbrengen over de vele verschillende SUP boards. Ik vind het super belangrijk dat iemand een board uitkiest die het beste bij hem/haar past. Het gaat er niet om welke wij het liefste verkopen.

Zo ontstond het idee van een Webshop met een aanbod van verschillende inflatable SUP boards en SUP accessoires. We hebben diverse merken en modellen in onze shop, zodat er voor iedereen een mooi en geschikt board bijzit. Verschillende prijsklassen en de SUP merken waar we mee samenwerken zijn; Starboard, Mistral, AquaInc (nieuw!) en SharkSUP. Heel blij en trots dat we jullie deze SUP boards nu zelf kunnen aanbieden. Bij ons in de SUP Store staan we voor een goede kwaliteit product, klantgericht advies en dat voor een nette prijs.

SUP Store Leeuwarden is officieel opgericht in januari. Ritske en ik zijn samen eigenaar en dit weekend gaan we officieel online! Een geheel nieuwe website waar jullie kennis mee kunnen maken, met daarin de Webshop, de SUP Verhuur en alle SUP activiteiten die georganiseerd worden door SUP Skool Leeuwarden. (www.supskoolleeuwarden.nl)

Die webshop en nieuwe website vullen en bouwen was een enorme klus, maar wat ben ik blij en trots dat ie klaar is. Samen met Jaimy hebben we er vele uurtjes aan gewerkt en vooral het uitzoeken van alle foto’s vond ik lastig. Ik hoor graag wat je van de website vindt! 

Wat is er veranderd tov de “oude” website? Een vernieuwde en ik denk, een veel betere presentatie van alle producten en diensten die we bieden en direct te boeken. Alle data van de georganiseerde SUP Lessen, Tourtochten en de populaire Friday Night SUP in Leeuwarden staan al in de SUP Agenda 2021. En daarnaast is het boeken voor iedereen ook makkelijker geworden. Belangrijk toch! 

Verder is het online boeken van een huurboard of kano een enorme vooruitgang tov vorig jaar. Toen huurde je door te bellen naar het Stadsstrand of via de mail, maar nu kun je zelf je datum en tijdstip online kiezen en direct reserveren. Je board of kano ligt dan bij het Stadsstrand voor je klaar!

Maar er is meer nieuws. Misschien heb je het berichtje al eerder voorbij zien komen over de SUP Queen, onze stoere SUP Boot. We hebben een praam gekocht vorig najaar, waarmee we SUP & Vaar uitjes gaan organiseren voor groepen van 10-12 personen.

Zie je het al voor je? De SUP boards voorin de boot en jullie lekker in het zonnetje varend door de pracht omgeving rondom Leeuwarden. De SUP Queen kapitein neemt jullie mee naar een mooie plek voor een SUP Tour onder begeleiding van een SUP instructeur. En na afloop staan de koelboxen met hapjes en drankjes staan klaar en is het genieten tijdens de vaartocht terug. Heel leuk voor een teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.  

Genoeg over investeren en ondernemen! Nu duimen dat we snel weer in groepen buiten (en ook binnen) mogen sporten en dat de terrassen open gaan. We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien en veel plezier te beleven met elkaar op het water. En natuurlijk na afloop gezellig een drankje en lekker relaxen op het Stadsstrand.

Hou vol, blijf positief en probeer fit en gezond dit voorjaar in te gaan. Mijn gevoel zegt dat het einde in zicht is van het thuis zitten en dat we een heel mooie zomer krijgen. Ik heb er super veel zin in!

Groetjes!
TinekeSUP
5 maart 2021

En vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen? Hier kun je ze vinden.