SUP Beginnerscursus 3x

59,50

Wil je ook kennismaken met de SUP Sport, meld je dan aan voor de SUP Beginnerscursus.
De SUP Beginnerscursus van 3 lessen start in 2021 op:

  • maandag 21 juni bij het Stadsstrand Leeuwarden
  • dinsdag 29 juni in de Zuidlanden
  • maandag 12 juli bij de Blitsaerd
  • dinsdag 20 juli bij het Stadsstrand Leeuwarden
  • maandag 9 augustus in de Zuidlanden

Tijdstip: 19.30-20.45 uur

Wetsuit huren (in het voorjaar)

Studenten korting

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totale bestelling:
Categorie:

Beschrijving

Locatie: Stadsstrand Leeuwarden Je kunt je auto op deze avonden gratis parkeren op het terrein van de NDC Mediagroep (Sixmastraat 17, Leeuwarden)

Locatie: Zuidlanden SUP les 1: Kop fan Tearns aan de Himpenserdyk voor het bruggetje van Hempens-Teerns SUP les 2: Wiarda (ZO-Leeuwarden) aan de Skâns  en SUP les 3: Techum (Z-Leeuwarden) bij de steiger van it Bynt

Locatie: Blitsaerd We verzamelen aan de kade bij de Groningerstraatweg/Bonkefeart, rechts naast de ingang van de wijk. Hier kun je ook parkeren.

Deelname kosten: Voor de SUP Beginnerscursus van 3 SUP lessen betaal je EUR 59,50 en incl. een wetsuit EUR 65,=. Een losse SUP les kost EUR 22,=. Studenten suppen met studenten korting bij de SUPSkool.

Wat draag je op de SUP? Makkelijk zittende en snel drogende sportkleding is handig op de SUP met surf- of gymschoenen. Als het warm weer is kun je suppen op blote voeten. Neem daarnaast nog een handdoek en een extra setje kleding mee (voor de zekerheid) en een flesje water.

Wat leer je? Je leert de SUP basistechniek in 3 SUP lessen en we hebben aandacht voor balans en een juiste lichaamshouding op je board. Verder krijg je uitleg over de verschillende merken/afmetingen/kwaliteit van SUP boards & peddels en de veiligheid op het water als supper komt uitgebreid aan de orde.

Leeftijd: Deze SUP Beginerscursus is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar met een zwemdiploma. Kun je vanwege blessures bijv. niet meer hardlopen of ben je vaak moe, SUP kan heel goed helpen bij je herstel.

Belangrijk! De SUP Beginnerscursus gaat door met minimaal 8 deelnemers.