Bedrijfsuitjes en Arrangementen

Zoek je met je collega’s naar een origineel Bedrijfsuitje? Kies dan voor een bedrijfsuitje op de SUP! We beginnen met een SUP instructie op de kant en daarna gaan we met z’n allen het water op. We maken een pracht SUP tocht door de grachten in de binnenstad van Leeuwarden en sluiten af met een drankje en een groepsfoto. Vanaf het Stadsstrand Leeuwarden (terrein Leeuwarder Courant), maar een andere locatie is in overleg ook mogelijk.

Voor een teambuilding activiteit is de SUP sport zeer geschikt, omdat je samen met je teamleden ontspannen en toch actief bezig bent in de buitenlucht, op het water. Balans vinden op je board is net als balans vinden op je werk en binnen je team. En SUP is fun!

Verder zijn er Arrangementen te boeken zoals SUP & BBQ, met eerst een SUP Clinic en afsluitend een BBQ op het Stadsstrand Lwd. Of je kunt starten met een lunch en daarna met z’n allen op de SUP door de binnenstad van Leeuwarden; Arrangement SUP & Lunch.

Wil je een volgboot mee laten varen met de suppers, dan is dit mogelijk.

Wat draag je op de SUP? Makkelijk zittende sportkleding (bijv. hardloop kleding) met daarbij surf-, gymschoenen of als het warm weer is kun je SUPpen op blote voeten. Neem daarnaast nog een handdoek en een setje extra kleding mee (voor de zekerheid). Kleedruimtes en douches zijn aanwezig bij het Stadsstrand.

Prijzen op aanvraag.
 
button_aanmelden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.