Blog 10 TinekeSUP

TinekeSUP -Blog 10- Keuzes, keuzes in 2019!

Het nieuwe jaar is begonnen. En wat voor een jaar!
In 2019 hoop ik 50 jaar te worden, Saartje en ik ben er trots op.
Want op deze manier 50 worden is helemaal geen probleem. Leeftijd is maar getal, mij maakt het in ieder geval niks uit zolang ik me fit en gelukkig voel.

En wat gaat dit nieuwe jaar jou en mij dan brengen? Dat hangt voor een heel groot deel van jezelf af. Keuzes, keuzes! Ik vind het kiezen steeds makkelijker worden. Vind ik dit leuk en word ik er blij van? Zo ja, dan ga ik ervoor! Klinkt heel eenvoudig en dat is het eigenlijk ook wel. Meer luisteren naar je gevoel, je hart en minder alles beredeneren vanuit het rationele (in je hoofd). Het heeft mijn leven enorm veranderd om meer mn gevoel te volgen.

Terug naar die keuzes. SUPlife is een pracht leven en wat is er veel te doen in 2019. Waar kies je dan voor? Belangrijk lijkt het me om bewust je keuzes te maken en daar dan ook helemaal voor te gaan.

Laat ik jullie eens meenemen in mijn keuzes. Komend jaar wil ik graag weer meedoen aan de SUP11-City Tour, het internationale 5-daagse SUP event in Suptember en mijn grote passie en doel voor 2019. Ik hoop hierbij veel mensen mee te nemen in het SUP-11 avontuur.

Tweede event is SUP11-X Elba, begin mei (5-daagse rondje Elba), in oktober SUP11-X Ibiza en in november SUP11-X Thailand! En waarom deze buitenlandse keuzes? Omdat ik het suppen op zee heel mooi vind en de sfeer van de meerdaagse SUP events is geweldig!
Je hoeft geen professionele supper of racer te zijn om deel te kunnen nemen. Enige SUP-ervaring op zee is wel een pré, maar verder gaat het vooral om de SUP Experience en niet om de snelheid.

Jullie kunnen gezellig met me mee op reis in 2019, want ik organiseer SUP Travel Ibiza in oktober en SUP Travel Thailand in november, voorafgaand aan de SUP11-X events.

Ook neem ik jullie mee in mijn SUP trainingsprogramma dit jaar. Op dit moment ben ik herstellende van de operatie in december maar over een paar weken begin ik weer met sporten. Eerst bij sportschool BodyShape en vanaf maart ga ik lekker het water op. Niet hier in kou, maar ik start op Fuerteventura, samen met mn vriendin Elske. Daar verblijf ik 3 weken en jullie zijn van harte welkom om een aantal dagen bij ons langs te komen. Ik regel de ticket, transfer en verblijf voor je, samen met een aantal SUP trainingen op zee (boardhuur incl.) Een aanrader en fijne onderbreking van de (lange) winter hier.

Daarna gaan we de mooie Friese wateren op om samen te trainen tijdens de Friese SUP-5. Dit zijn 5 SUP Trainingstochten en je kunt elke keer kiezen uit een 12 km of een 20 km route. Vind je het ook veel leuker om samen te Touren en km te maken, dan is deze SUP-5 iets voor jou!

We organiseren op 3 februari a.s. al de Frisian Winter Championship, waarin we strijden om het Friese SUP Winter-Kampioenschap!
Vind je dit nog te koud, dan ben je van harte welkom bij een SUP Zwembad les in Drachten op 8 februari of op 1 maart a.s.

Als laatste wil ik jullie nog de Wadden SUP Experience noemen. Een uniek All-Inclusive weekend van 28-30 juni, waarbij we op de Klipper Morgana naar Vlieland varen en onze SUP boards meenemen. Geef je hiervoor snel op, want eind februari verloopt onze optie op het schip en zullen we moeten beslissen of het event door kan gaan.

Keuzes, keuzes! Ik kan niet wachten om weer te genieten op het water, de ontspanning te vinden in de mooie natuur en het fijne gevoel te krijgen als je al je spieren aan het trainen bent.
SUPpen wordt ook wel actieve meditatie genoemd, ik vind het wel wat.

Tot snel allemaal en ik wens jullie een fijn weekend!

Groetjes
TinekeSUP
12 januari 2019

NB! Alle informatie over bovenstaande SUP events kun je vinden op mijn website www.supskoolleeuwarden.nl, www.sup11citytour.com en www.sup11x.com

En vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen?
Blog 1 TinekeSUP
Blog 2 TinekeSUP
Blog 3 TinekeSUP
Blog 4 TinekeSUP
Blog 5 TinekeSUP
Blog 6 TinekeSUP
Blog 7 TinekeSUP
Blog 8 TinekeSUP
Blog 9 TinekeSUP

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.