Blog 13 TinekeSUP

TinekeSUP -Blog 13- Een SUP & Kampeer-weekend, mooie combi!

Net terug van een heerlijk weekendje Heeg, samen met mijn SUPvriendin Heleen Straatman.

Tent mee, SUP board op het dak en 2 nachtjes geboekt bij de Watersport Camping in Heeg.

Een aanrader! Kamperen in combinatie met 1 of meerdere SUP trainingen, SUP Tourtochten.

Je bent echt even op vakantie en dat is genieten! Nu is kamperen natuurlijk wel een dingetje, haha. Niet iedereen is gecharmeerd van een auto vol met tassen en kistjes met kampeerspullen en dan ook nog wonen en slapen op een luchtbed, in een tent.

Maar ik hou ervan. Lekker eenvoudig, hele dag buiten en een ontbijtje voor de tent. Wel ga ik tijdens zo’n weekend uit eten en sleep niet allemaal potten en pannen mee voor 2 dagen. Beetje luxe is toch wel fijn.

Wat ik wel meeneem is mijn SUP board. En kijk maar eens op de kaart bij Heeg. Prachtige SUP routes kun je maken over de meren en poelen. Je kunt ook kiezen voor een deel van de originele 11-Steden Route langs IJlst, Sneek, Bolsward, Workum of zelfs Sloten is een goede optie.

Gisteren heb is samen met Heleen 40 km gepeddeld als voorbereiding op ons SUP11 Non-Stop avontuur in het weekend van 7-8 september.

Het plan is om allebei 3 etappes te peddelen SUP11 Non-stop. Een enorme uitdaging voor ons beide en volgens mij is er nog nooit op deze wijze meegedaan aan dit SUP event, als duo.

Voor mij betekent dit 115 km peddelen binnen 24 uur, met een rustperiode tussendoor van ca 6 uren (dan peddelt Heleen weer een etappe). Zou ik het kunnen? Mijn rug, is die sterk genoeg? Mijn hoofd is zeker goed en dat is misschien wel het allerbelangrijkste.

Genieten van de natuur, op t water. Dankbaar zijn dat we deze kans krijgen en nog fit genoeg zijn op onze leeftijd (49 en 53 jaar). Positief blijven, als het een fase wat minder goed gaat en vooral nooit opgeven! Doorzetten en desnoods neem ik wat extra ibuprofen om de pijn in mn rug niet meer te voelen.
Ja, dat heb ik er echt voor over.

Spannend, spannend, nog 7 weken te gaan. Nog een maand goed doortrainen en veel km maken, daarna afbouwen en de laatste week rustig aan; veel slapen en goed eten.

Vandaag een mooi rustig dagje na de inspanning van 40 km. Ik heb een wat stijve rug en iets zware benen doordat er veel boten waren gisteren en dus veel golven. Een mooie training en ik voel me verder prima! We gaan ervoor!

Tot snel weer en ik wens jullie een fantastische week toe met deze zomerse temperaturen!

Groetjes ☀️
TinekeSUP
22 juli 2019

PS: Noteer m alvast je agenda, het SUP & Kampeer-weekend in 2020. We organiseren een SUP11 trainingskamp van vr. 14 t/m zo. 16 augustus bij de Watersport Camping in Heeg! SUP je mee?

En vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen?

Blog 1 TinekeSUP
Blog 2 TinekeSUP
Blog 3 TinekeSUP
Blog 4 TinekeSUP
Blog 5 TinekeSUP
Blog 6 TinekeSUP
Blog 7 TinekeSUP
Blog 8 TinekeSUP
Blog 9 TinekeSUP
Blog 10 TinekeSUP
Blog 11 TinekeSUP
Blog 12 TinekeSUP

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.