Blog 16 TinekeSUP

TinekeSUP – Blog 16 –
Wat vind jij van die 6 grijze maanden in Nederland?

Maandag gaan we weer op reis en ik heb er super veel zin in! Vooral nu het grijs en koud is in Nederland kan ik niet wachten om er even tussenuit te gaan.

We gaan niet 1x per jaar naar het buitenland, maar inmiddels veel vaker. En waarom dan zo vaak?

Hier in ons Nederland en vooral in Friesland vind ik het echt prachtig en in Leeuwarden wonen we heerlijk. Maar vooral het voorjaar en de zomer heeft mijn voorkeur in dit kikkerlandje. Dan is het genieten op het water en ik houd van de sfeer in de stad met blije mensen op straat en volle terrassen.

Maar die grijze maanden hier, dat zijn er echt te veel. Tel maar eens mee. In oktober begint de herfst en met een beetje geluk kunnen we in april de winterjas weer uitdoen. Dat zijn 6 maanden waarbij het aantal grijze dagen de overhand heeft in ons land.

Hadden we maar strenge winters met sneeuw, ijs in de sloot en een strak blauwe hemel. De zon, die hebben we volgens mij allemaal nodig. Het licht en de warmte van de zon geeft ons veel energie.
Maar helaas, we zien m hier veel te weinig in de wintermaanden.

Hierdoor daalt mijn energie en fitheid enorm snel. Herken jij dat gevoel? Ja, ik zou wekelijks licht therapie kunnen volgen door onder een speciale lamp te gaan zitten. Maar ik stap liever in het vliegtuig naar een land waar de zon wel schijnt! En dat hoeft tegenwoordig helemaal niet zo veel te kosten.

Voor m’n werk en passie voor de SUP sport heb ik al vele mooie reizen gemaakt de afgelopen jaren. Dit jaar organiseer ik ook weer SUP Trips naar diverse buitenlandse bestemmingen en kun je met me mee naar Ibiza, Portugal of naar Thailand.

Zo wil ik jullie laten kennismaken met het fijne gevoel op je SUP board op zee met een lekker zonnetje erbij. Relaxen op z’n tijd is heel goed voor iedereen en voor mij is op reis gaan daar een goed middel voor. En vooral tijdens die 6 grijze maanden!

Ik vertrek komende maandag naar de USA met mijn man Ritske en zoon Rens, die na z’n behaalde Havo examen een tussenjaar heeft.
Geen werkvakantie dit keer, maar heerlijk de zon opzoeken, rondreizen en veel het water op. Daar ga ik m’n energie weer vinden en m’n doel is om lekker fit terug te komen voor de start van het nieuwe SUP seizoen.

Met volop aktie in m’n SUP Skool Leeuwarden. De SUP Techniek- en vervolglessen starten alweer eind maart en in mei de SUP Beginnerslessen.

Van 12 t/m 16 mei staat de eerste SUP Travel op de agenda naar het mooie Ibiza. Heb je zin om met me mee te gaan? Laat t me snel weten!

En anders kan ik je een weekje naar de sneeuw in deze maanden ook van harte aanraden. Ook daar vind je je energie weer snel terug!

Adios! En vanuit Maui stuur ik jullie de komende weken zeker een berichtje.

Groetjes!
TinekeSUP
14 februari 2020 Valentijnsdag

En vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen?

Blog 1 TinekeSUP
Blog 2 TinekeSUP
Blog 3 TinekeSUP
Blog 4 TinekeSUP
Blog 5 TinekeSUP
Blog 6 TinekeSUP
Blog 7 TinekeSUP
Blog 8 TinekeSUP
Blog 9 TinekeSUP
Blog 10 TinekeSUP
Blog 11 TinekeSUP
Blog 12 TinekeSUP
Blog 13 TinekeSUP
Blog 14 TinekeSUP
Blog 15 TinekeSUP

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.