Blog 3 TinekeSUP

TinekeSUP – Blog 3 – Nog 3 maanden!

Dit blog schrijf ik vanuit het blogcafe.frl in Burgum. Mijn vriendin Wikje de Roos organiseert hier elke maand een blogcafe voor ondernemers, waar je leert schrijven voor social media. Leuk en leerzaam!

De hele maand mei was het zomer in Nederland en dat heb ik geweten! Wat een enthousiasme voor onze SUP sport en wat een drukte in mijn SUP Skool Leeuwarden. Ik geniet enorm van alle kinderen en volwassenen op de SUP.

Daarnaast ben ik volop in training voor mijn persoonlijke doel in september, meedoen aan de 10e editie SUP11- City Tour. Wekelijks ga ik naar Nicky Boonstra bij Reseth Personal Training, waar ik steeds weer verrast wordt met nieuwe oefeningen die ik nog nooit eerder heb gedaan. Dat maakt Personal Training leuk en uitdagend.
Bij de laatste training zijn we de survival baan gaan verkennen. Ooit gehoord van de monkey bar? En zou ik dat kunnen? Ik slingerde als een aap van de ene naar de andere bar, yes, het lukte!

Daar zit ook meteen mijn grote angst. Angst voor blessures en onzekerheid of mijn schouder dit soort oefeningen aan kan. Een blessure is mijn grootste vijand dit jaar.

Herken jij dat als sporter?
Je wilt graag zo fanatiek mogelijk trainen, maar je lichaam is het daar niet altijd mee eens. Mijn linker schouder is mijn zwakke plek op dit moment en dus ben ik voorzichtig. Maar ik wil m’n schouder ook sterker maken, dus Nicky bedenkt speciale oefeningen en test ‘m regelmatig. Hangend aan één arm aan de monkey bar, ja dat was zo’n test en het ging! Dat voelt echt goed en geeft me vertrouwen om door te gaan.

Door te gaan als sporter, maar ook als begeleider. Vandaag was het SUP11 Team ReSeth bij het Stadsstrand op bezoek en hebben we plannen gemaakt voor de SUP11-City Tour. Over 3 maanden is het zover! Woensdag 5 september.  Dan staan we met vele sporters uit binnen- en buitenland aan de Start in Leeuwarden. Ik kan niet wachten!

Het SUP11 Team Reseth is compleet, maar ik ben ook bezig een SUPSkool Team samen te stellen voor de 5-daagse. Nog 2 plekjes zijn er vrij in m’n Team. Wil je erbij zijn? Neem dan snel contact met me op!

Tot volgende week! Ja, vanaf nu een wekelijkse Blog over de voorbereiding, met tips (over voeding en training) en mijn persoonlijke ervaring in de SUP11-City Tour.

groetjes
TinekeSUP
11 juni 2018

Vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen?
Blog 1 TinekeSUP
Blog 2 TinekeSUP

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.