Blog 4 TinekeSUP

TinekeSUP – Blog 4 – Ik ben trots! Herken je dat gevoel?

Ja, ik voel me trots! Het meeste op mijn kinderen en daarna op mijn man, Ritske.

Onze kinderen Jildou (20), Anne (bijna 19) en Rens (15) zijn super lief en doen t heel goed. Je zult maar een moeder (én vader) hebben die de hele zomer van huis zijn. Ik kook nog maar een paar keer per week, schoonmaken, alleen t hoog nodige en die bult was wordt maar niet kleiner. De huishoudelijke klussen blijven in deze tijd behoorlijk liggen, maar de kinderen snappen dat. Ze zeuren er niet over en ze zijn inmiddels super zelfstandig geworden. Geweldig toch!

Trots ben ik ook op Ritske, al bijna 22 jaar mijn man, mijn liefde en mijn steunpilaar.
Hij staat altijd achter mij, helpt me bij t nemen van lastige beslissingen én we zijn inmiddels samen ondernemer.

Dat is prachtig! We hebben jarenlang in de zakelijke dienstverlening gewerkt als manager, bij Randstrad Uzb en ik daarna bij de ABN AMRO Bank. En wat liepen we er strak bij in t nette pak en ik had de hoge hakkies altijd aan.
Nu samen bij het Stadsstrand Leeuwarden en de SUPSkool en dat bevalt echt heel goed. Geen hakken meer voor mij en Ritske loopt van mei t/m oktober in de korte broek. Wat een verschil met een paar jaar geleden!

Trots ben ik niet alleen op onze kinderen maar ook op de SUP Kids! Steeds meer Kids op de SUP, de toekomst van de SUP sport. Veel Kids op de SUP, dat is mijn missie. Jörg Bossack is vorig jaar al gestart met de SUP Kids Makkum en steeds meer SUP scholen bieden nu SUP Kids lessen en activtiteiten aan.

Vanaf 7 jaar staan de kinderen al op de SUP bij onze SUP Skool in Leeuwarden en ze leren echt heel snel! De kids hebben enorm veel plezier op het water en hebben totaal geen moeite met de juiste balans en houding op het board. Heel leuk om te zien.

Zou het niet geweldig zijn, als er steeds meer kinderen kiezen voor het suppen als hun sport. “Mam, ik wil op suppen!” in plaats van op voetbal of bijv. zwemmen.
Daarom bieden we meer SUP Kids lessen en activiteiten aan bij de SUP Skool in Leeuwarden dit jaar. Daarnaast worden er al SUP Kids Races georganiseerd waar alle kinderen met een zwemdiploma aan mee kunnen doen. Korte wedstrijdjes, wie vanaf de Start het snelst om de boeien gaat en dan weer terug naar de Finish.

De SUP Kids zijn van harte welkom op woensdagmiddag vanaf 15.30 uur bij het Stadsstrand Leeuwarden!

In mijn volgende Blog weer meer over de SUP11-City Tour en de voorbereidingen.
Vanochtend heb ik meegedaan met de SUP 11-Meren Tourtocht van bijna 19 km en ook daarop ben ik trots. Ik wilde heel graag meedoen in de wedstrijd van 28 km, maar ik ben erg verkouden geworden deze week en Ritste zei gisteravond, wees verstanding en ga toch voor de Tour. Teleurstelling eerst, maar nu trots, want anders had ik te diep moeten gaan vandaag. En met de drukke SUP weken in het vooruitzicht in Leeuwarden, was dit een verstandige keuze.

Tot snel allemaal en ik hoop dat jullie net zo trots zijn op je familie en op andere dingen als ik ook ben!

groetjes,
TinekeSUP
24 juni 2018

Vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen?
Blog 1 TinekeSUP
Blog 2 TinekeSUP
Blog 3 TinekeSUP

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.