Blog 5 TinekeSUP

TinekeSUP – Blog 5 – Vier weken in spanning… SUP11 avontuur voorbij?

Vier weken geen blog, vier weken in spanning. Wat is er met me aan de hand en kan ik nu wel meedoen aan de SUP11-City Tour?

In de drukste week van mijn SUP seizoen, vlak voor een training met mn vriendin Elske, voelde ik hem ineens.
Een dikke bult, in mn rechter oksel.
Ik schrok me echt kapot, het zal toch niet? Mijn moeder heeft borstkanker gehad..

Huisarts, ziekenhuis, onderzoeken en weet je wat ze vonden tijdens de echo? Kleine stukjes silliconen in die bult!
Lekkage in mn voorgevel! Lekkende silliconen protheses in mijn borsten. Eerst wel een gevoel van opluchting, maar daarna weer die onzekerheid. Wat nu? Operatie? Wanneer dan? Kan ik nog suppen?

Begin deze week kwam eindelijk het goede nieuws voor mij. “U bent geen spoedgeval, suppen kan geen kwaad en we opereren in november.” Dan halen ze alles eruit en voor mij nooit weer silliconen in mn lijf!
Dagelijks laten zoveel dames hun borsten vergroten met deze protheses, maar pas alsjeblieft op. Laat ze controleren of alles nog oke is.

Ik heb 13 jaar plezier gehad van mn voorgevel, maar lekkage is voor mij reden genoeg om weer terug te gaan naar een body met kleinere borsten, zonder implantaten. Ik koop wel push-up BH’s met kussentjes erin, ook prima.
En weet je, ik mag gewoon peddelen de komende maanden. Dus SUP11-City Tour, het gaat toch gebeuren! Ik had er zoveel zin in, maar ging ervan uit dat t over was voor dit seizoen. Teleurgesteld en verdrietig voelde ik me hierover. Ook even geen zin meer om te schrijven, maar nu wel!

Donderdag heb ik samen met Elske Wind van SUP Centre Fryslan op onze gloedje nieuwe raceboards van Mistral getraind. Met dank aan Maurits (Owner Mistral) en Frank (Easysup Supstore Heeg). Wat geweldig en wat genieten om weer n dagje met Els op de Friese wateren te touren. Met appeltaart en koffie vooraf, goede gesprekken op het water en een heerlijke lunch na afloop, zijn onze trainingen altijd een feestje!

In augustus veel tijd doorbrengen op het water, minsten zoveel uitrusten en vooral ook mentaal voorbereiden op de Tocht der Tochten. Je instellen op 5 dagen alleen maar peddelen, eten, slapen en een geweldige tijd hebben samen met de SUP family.

Elke dag, 5 dagen lang, die laatste meters naar de Finish. Dat fantastische en trotse gevoel om t weer te hebben gehaald, meer dan 40 km peddelen. Daar doen we het voor!

Tot snel en zoek je nog een nieuwe woning? Onze riante casa aan t water staat te koop! Wij verhuizen na 18 jaar en gaan terug naar de binnenstad van het mooie Leeuwarden.
Nu te vinden op Funda, de Lauwers 32 in Zuiderburen, Leeuwarden.

Tot snel en enjoy life, every day!

groetjes,
TinekeSUP
11 augustus 2018

Vind je het leuk om mijn vorige Blogs ook te lezen?
Blog 1 TinekeSUP
Blog 2 TinekeSUP
Blog 3 TinekeSUP
Blog 4 TinekeSUP

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.