Blog 2 TinekeSUP

 

TinekeSUP – Blog 2 – Valencia

Groeten uit het prachtige Valencia!
Een paar dagen er tussenuit om lekker uit te rusten, te genieten van de zon en de heerlijke tapas in deze mooie Spaanse stad. Echt een aanrader!

De accu weer opladen is helemaal van toepassing op mij. De hele maand maart heeft de griep mij zwaar te pakken gehad. Op de bank en uitzieken in plaats van Personal Training bij ReSeth en fanatieke SUP trainingen.

Veel rust, gezond eten en juist niet sporten (wel wandelen!) heeft geholpen om te herstellen. Heb jij t ook gehad deze winter? Het was mijn eerste keer, zolang ziek zijn, niet leuk.

Maar hier in de zon, op t strand word je blij en fit en ik heb weer veel zin om ervoor te gaan!

Op naar de SUP 11-City Tour in september, the ultemate Challenge in 2018. En weet je wat zo leuk is? Mijn personal trainer Nicky Boonstra gaat ook meedoen aan de Tocht der Tochten! Samen met zijn collega en supper Rinne Nijboer en nog een aantal trainers van ReSeth melden ze zich aan als Team.

Op de foto hierboven zie je Nicky en zijn eerste ervaringen op het water. Nu starten op de SUP en dan in het najaar al meedoen aan een SUP11-etappe van 40 km. Ja, dat kan! En dat kun jij ook!

Hoe doe je dat dan, hoe bereid je je voor, vraag je je misschien af.
Spring op je SUP, elke week weer en ik raad je aan om techniek lessen te volgen bij jou in de buurt. Door een betere SUP techniek aan te leren, peddel je veel effectiever, sneller en verbruik je niet onnodig veel kracht en energie.

Daarnaast kun je zelf trainen door km te maken. Lekker toeren en vooral genieten van de natuur.
Dan wordt het trainen ineens veel leuker en kijk je er naar uit om weer t water op te gaan.

Natuurlijk helpt het wel als je een goede basis conditie hebt voor je begint met je voorbereiding op de SUP11.

En dan is er rust en herstel. Vooral als je bijna 50 bent, hihi. Rust is minstens zo belangrijk voor je lichaam als de inspanning die je levert.

Ik fiets en wandel nu een paar dagen door Valencia en relax hier samen met mijn vriendinnen. Wat een prachtig oud centrum en er zijn zoveel leuke terrassen waar je heerlijke tapas kunt eten. Maar volgende week weer knallen bij ReSeth personal training en samen met Elske, mijn SUP vriendin, gas geven op de SUP!

Lekker genieten van het mooie weer en tot snel allemaal!

groetjes
TinekeSUP
20 april 2018

Vind je het leuk om mijn eerste Blog ook te lezen?
Blog 1 TinekeSUP

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.