Onze Yoga docenten

Natascha van den Bosch woont in Leeuwarden en was als kind al erg sportief. Ze turnde op hoog niveau, deed aan moderne dans en klassiek ballet, reed paard en speelde korfbal. Daarnaast was ze dertien jaar lang jeugdtrainer bij een korfbalvereniging.
Ze studeerde Criminologie in Rotterdam en Leiden en International Nature and Wildlife Management in Leeuwarden.

Haar eerste Yoga les kreeg ze tijdens één van haar danslessen en vanaf dat moment volgde ze Yoga lessen bij verschillende yogadocenten in Nederland en tijdens het jaarlijkse yogafestival op Terschelling. Sinds 2015 geeft ze groepslessen in BodyBalance en Sh’Bam op een sportschool, waarvoor ze de Les Mill Instructor Certifcaten heeft behaald.

Ze is in 2015 begonnen aan de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven, om zichzelf nog meer in de Yoga en het geven van Yoga lessen te verdiepen. Natascha geniet van het lesgeven en creëert in haar lessen een warme, open en persoonlijke sfeer.

Tineke Merkus is de eigenaar van SUPSkool en YogaSkool Lwd, is getrouwd en moeder van 3 kinderen en woont in Leeuwarden. Zij is in 2013 Yoga lessen gaan volgen en daarnaast heeft zij de 200-uur Yin yoga teacher training van De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam (Yoga Alliance gecertificeerd) in maart 2017 afgerond.

Yoga heeft het leven van Tineke veranderd op een positieve manier. Zowel het meer genieten van de kleine momenten, zich rustiger en meer ontspannen voelen en het meer leven in het hier en nu heeft hieraan bijgedragen.
Ook haar lichaam heeft baat bij de Yoga lessen, met name bij de Yin Yoga lessen. Het voelt soepeler aan en hersteld sneller na bijv. intensieve SUP Races en trainingen.

Tineke geeft de Yin Yoga lessen en wil graag haar Yoga ervaringen met je delen.

Wil je meer te weten komen over onze Yoga en Yin Yoga lessen kijk dan HIER

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.