Personal SUP training

button_aanmelden

Nieuw bij de SUPSkool! Personal SUP training in Leeuwarden.

In deze onzekere Corona tijd is ontspanning en beweging extra belangrijk om gezond en fit te blijven.
Het is nu niet verstandig om te sporten in grote groepen en daarom hopen we binnenkort Personal SUP training aan te kunnen bieden in Leeuwarden.

Wat kun je bij deze SUP training verwachten? Je komt alleen of met een kleine groep (max. 3 personen) naar het Stadsstrand in Leeuwarden en ik, Tineke Merkus verzorg zelf de Privé SUP les van 75 min.

Persoonlijke aandacht, werken aan het verbeteren van je Peddeltechniek, blessure-vrij SUPpen met een goede houding op je board en vooral ook genieten van het buiten zijn in de natuur.

Personal SUP training is zowel geschikt voor beginners als ook voor de meer gevorderde peddelaar. En wil je meedoen aan de SUP11 City Tour, dan kan ik je hierbij adviseren over de voorbereiding qua SUP trainingen, maar ook over voeding, kleding en over het SUP11-event zelf.

De persoonlijke SUP lessen kun je inplannen in overleg. Geef maar aan welke dag en tijd jou het beste uitkomt.

Locatie: Stadsstrand Leeuwarden of op een andere locatie in overleg

Kosten voor een Personal SUP training van 75 min.
1 persoon = EUR 55 per training
2 personen = EUR 45 p.p. per training
3 personen = EUR 40 p.p. per training
Bovengenoemde prijzen zijn incl. het gebruik van SUP materialen.

Als gediplomeerd SUP instructeur geef ik training sinds 2014 en ik heb inmiddels 10 jaar SUP ervaring. Aan vele SUP wedstrijden heb ik meegedaan in zowel binnen- als buitenland en ik heb vorig jaar m’n 5e kruisje behaald in het pracht event de SUP11 City Tour. Mijn ruime SUP ervaring deel ik graag met anderen, zodat je een betere peddelaar wordt en nog meer plezier kunt beleven op het water!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.