SUP Surf & Yoga Travel Marokko

Stel je eens voor, op SUP avontuur naar Marokko! Dit najaar van woendag 8 november t/m maandag 13 november 2017 en jij kunt erbij zijn!

Sup Surfen op Zee, Yoga lessen en een cultureel bezoek aan de El Haad souk (markt) in Agadir.
Je betaalt voor deze All-Inclusive SUP Travel EUR 799,= en dit is inclusief je vliegtickets, transfer vanaf Agadir Airport, 5 overnachtingen in een prachtige Riad (originele Marokkaanse woning), een RWP huurboard en het SUP Surf & Yoga programma.

Verder elke avond een dinner en ’s morgens breakfast, speciaal voor ons bereid door een eigen kok in de Riad. Drinks: water inclusief en de wijntjes bij het dinner zijn voor eigen rekening.

Het SUP Surf Programma bestaat uit 4 dagen SUP Surf Les op zee in samenwerking met de ervaren Jonathan Teixeira, de eigenaar van Agadir SUP Center. Na de SUP Surf sessies is er lunch voor ons op het strand.
De Yoga lessen worden gegeven op het dakterras van de Riad en op het strand.

Maximaal 8 personen kunnen mee met deze bijzondere SUP Travel, dus geef je snel op!

 

button_aanmelden
Zelf je ziektekosten-, reis- en evt. een annuleringsverzekering te regelen en deelname doe je op eigen risico.
SUP Travel zorgt voor een Aansprakelijkheidsverzekering.

NB! Ivm de stijgende prijzen van de vliegtickets kun je je inschrijven tot 1 september a.s. voor deze SUP trip met bovengenoemde prijs van EUR 799,=.
Na 1 september wordt er een mogelijke toeslag doorberekend ivm de hogere ticket prijzen.
Bij annulering voor 1 september 2017, door ziekte of andere persoonlijke omstandigheden, dan wordt 50% van het deelnamebedrag aan de deelnemer geretourneerd. Bij annulering na 1 september 2017 wordt nog 25% van het deelnamebedrag geretourneerd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.