SUP Travel Ibiza

SUP Travel Ibiza

Volgend jaar, in mei en in oktober, organiseert SUP Skool Leeuwarden in samenwerking met German van SUP Ibiza en Ruben van SUP Paradise Ibiza weer een SUP trip naar dit prachtige eiland!

Een SUP vakantie op Ibiza van dinsdag 11 mei t/m zaterdag 15 mei en van donderdag 7 oktober t/m maandag 11 oktober 2020.

Je betaalt voor deze SUP Travel EUR 699,= en dit is inclusief je vliegtickets, autohuur (excl. benzine kosten), 4 overnachtingen (incl. ontbijt) en het uitgebreide SUP programma met daarbij een boottocht.
Verder betaal je je eten en drinken zelf.

Het SUP Programma bestaat uit 4 SUP Tourtochten / Trainingen op zee (incl. een boottocht) langs de mooie kust van Ibiza en voor de liefhebber een Sunset Beach Yoga les.

Maximaal 8 personen kunnen mee, dus geef je snel op!

Aanmelden voor de SUP Travel Ibiza in 2020 kan HIER
Enige SUP ervaring is voor deze SUP trip een vereiste.

Zelf je ziektekosten-, reis- en evt. een annuleringsverzekering te regelen en deelname doe je op eigen risico.
SUP Travel zorgt voor een Aansprakelijkheidsverzekering.

NB! Ivm de stijgende prijzen van de vliegtickets kun je je voor de SUP trip naar Ibiza in mei met bovengenoemde prijs van EUR 699,=, inschrijven tot 15 februari a.s. Na 15 februari wordt er een mogelijke toeslag doorberekend ivm de hogere ticket prijzen.

Bij annulering voor 1 maart 2021, door ziekte of andere persoonlijke omstandigheden, dan wordt 50% van het deelnamebedrag aan de deelnemer geretourneerd. Bij annulering na 1 maart 2021 wordt nog 25% van het deelnamebedrag geretourneerd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.