Friese SUP Marathon 42 km aug

Vanaf: 25,00

Op zondag 25 augustus 2024 organiseert SUP Skool Leeuwarden samen met SUPAway Grou opnieuw een Friese SUP Marathon van ruim 42 km. Jouw kans om deel te nemen aan de laatste SUP race ter voorbereiding op de tocht der tochten in september, de SUP11 City Tour.

Dit keer gaat de route van Grou naar Leeuwarden, via de meren, een aantal mooie dorpen en dwars door de landerijen van Friesland.

Je kunt je SOLO of met een TEAM (2-4 personen) inschrijven.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorie:

Beschrijving

Deelname kosten: EUR 25,= per persoon met eigen board en incl. koffie met koek bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop.

Voor een inflatable huurboard 14 ft betaal je EUR 30,= en een hardboard kun je reserveren voor EUR 50,= (beperkt aantal).
Bij de “Opmerkingen” graag aangeven welke breedte je wenst van je huurboard.

Programma:
8.30-9.00 uur Ontvangst met koffie en Registratie bij de Singel 20 in Grou
9.00-9.15 uur Skippersmeeting
9.30 uur Start SUP Marathon 42 km
ca. 16.30-18.00 uur Hapje & drankje en de Prijsuitreiking bij het Stadsstrand in LeeuwardenDe SUP route*  van 42 km:

Link in Afstandmeten

Link in Google Maps

Overige informatie:

Je kunt je individueel inschrijven voor de gehele route of als team met min. 2 en max. 4 personen. De wisselplekken bepaal je zelf en meerdere keren wisselen mag.

Tijdens de SUP Marathon ben je verplicht een mobiele telefoon mee te nemen voor de Google Maps route.

Je krijgt vooraf ook een document (per mail) uitgereikt met de belangrijkste punten op de route en met een telefoonnummers van de organisatie. En wij adviseren je om de route uit te printen en in een plastic hoesje voorop je board te plakken.

Er is geen rustplek gefaciliteerd vanuit de organisatie tijdens de route. Deze bepaal je zelf of met je team, net als de wisselplekken. Zorg voor voldoende drinken en eten onderweg.

Tips voor wisselplekken:
Na 9 km in Akkrum, na 21 km in Reduzum, na 26,5 km Weidumerdyk aan de Zwette, na 24 km in Deinum.

Materiaal: minimaal een 12’6 SUP board en bij voorkeur een 14 ft. Hardboard. Deelname op een inflatable board is toegestaan.

Ervaring met SUP Tourtochten is een vereiste om mee te kunnen doen.

*De SUP Route is van Grou naar Leeuwarden, mits de windrichting en het aantal knopen ons doet besluiten de Route te laten starten in Leeuwarden. De veiligheid voor de deelnemers staat voorop.

 

Parkeren: Je kunt op zondag gratis parkeren zowel aan de Singel in Grou als op het terrein van de NDC mediagroep aan de Sixmastraat 17 te Leeuwarden.