Winter SUP training

Vanaf: 16,50

Data Winter SUP training 2023: zondag 5, 12, 19 en 26 november en 3 december 

Tijdstip: 10.00-12.00 uur (verzamelen om 9.45 uur)

Afstand: ca. 6 (inflatable board) en 12 km (hardboard)

Locatie: Stadsstrand Leeuwarden

Bij de Winter SUP training kun je kennismaken met het peddelen op een hardboard en de verschillen ervaren met een inflatable SUP. We hebben verschillende hardboards te huur bij de SUP Skool en je kunt ook meedoen met je eigen board.

Veel aandacht tijdens de training voor Peddeltechniek en je houding op het SUP board. Verder trainen we om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. We werken aan het verhogen van je gemiddelde SUP snelheid per uur.

 

Hardboard huren

Huurboard inflatable

Wetsuit huren

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorie:

Beschrijving

Deelname kosten:

Losse Winter SUP training met hardboard voor EUR 31,50 en je kunt je Strippenkaart ook voor deze SUP les gebruiken. Je betaalt dan een toeslag voor de huur van een hardboard.

Deelname met eigen hardboard is EUR 16,50 per les en voor een 5x eigen board Strippenkaart (met eigen board) betaal je EUR 77,50.

Belangrijk! De Winter SUP training gaat door met minimaal 5 deelnemers. We dragen in de winter een wetsuit of drysuit op de SUP met surfschoenen. Voor de training goed ontbijten en neem altijd energy drink / limonade, iets te eten voor onderweg en een setje extra kleding mee.
Na afloop van de training is er voor iedereen koffie/thee met wat lekkers bij het Stadsstrand.

Parkeren kan op zondag gratis op het terrein van de Leeuwarder Courant.