Wie zijn wij?

Wat is Stand Up Paddling?

Jezelf staand op een SUP board voortbewegen met een peddel is ook in Nederland een steeds sneller groeiende watersport geworden.
Suppen is gezond, leuk om te doen en het is zeer toegankelijk, geschikt voor iedereen!

 

Maak kennis met SUP Skool Leeuwarden

SUP Skool Leeuwarden is de door het Watersportverbond erkende Stand Up Paddle school in Leeuwarden en is opgericht in 2013. Veel verschillende SUP Lessen worden hier aangeboden, zoals de SUP Beginnerslessen, SUP Yoga en de SUP Techniek trainingen. Verder zijn we een erkend leerbedrijf SBB voor MBO stagiaires Sport & Beweging, Sportinstructie, Training & Coaching (niveau 2, 3 en 4).

Je kunt bij de SUPSkool terecht voor meer SUP Activiteiten, zoals SUP Clinics, Bedrijfsuitjes, SUP Tourtochten en SUP kinderfeestjes. En we organiseren samen met de SUP Skool Partners elk jaar een aantal SUP Events die je niet wilt missen!

In samenwerking met SUP Verhuur Leeuwarden is het mogelijk om zelfstandig een SUP tochtje te maken vanaf onze locatie Stadsstrand Leeuwarden.
Enige SUP ervaring is hier wel een vereiste.

SUP Travel organiseert SUP trips naar het buitenland voor zowel de beginnende als de meer gevorderde Suppers.

Mijn naam is Tineke Merkus en ik ben de eigenaar en SUP&Yoga instructrice van SUP Skool Leeuwarden. Alle SUP lessen en activiteiten geef ik met passie en enthousiasme voor de SUP sport!
Ik woon met mijn gezin in Leeuwarden en ben in bezit van de diploma’s First Aid, Zwemmend Redden, ASI Water Rescue en ASI SUP Instructor Level 1 en Level 2. Daarnaast ben ik gecertificeerd Watersportverbond SUP instructeur, Functional Paddling-, SUPilates- en Paddlefit SUP Instructor.

In 2017 heb ik mijn Yin Yoga Teacher Training succesvol afgerond en heb ik naast de SUPSkool ook de YogaSkool Leeuwarden geopend. In de YogaSkool verzorgen we Outdoor Yoga en SUP Yoga lessen.

Het SUP Skool Team bestaat uit de SUP Instructeurs Nina Draisma, Karin Bergsma, Kai Douma, Nynke Lijfering en SUPilates instructrice Ypie Duursma-Groenewoud.

Daarbij nog Annemarie van der Steen, Mascha Mulder en Rens Merkus.

Max Dekker, Bas de Jong en Rivano Melker van de Cios opleiding maken ons team compleet!

 

Karin Bergsma

Bas de Jong

Nina Draisma

Ypie Duursma

Kai Douma

Rens Merkus

Nynke Lijfering

Max Dekker

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.