SUP Skool Leeuwarden

 

SUP Skool Leeuwarden is in januari 2013 opgericht en Tineke Merkus is eigenaar en SUP & Yoga instructrice van de SUP Skool. Alle lessen en activiteiten geeft zij met passie en enthousiasme voor de SUP sport.

 

 

Tineke woont met haar gezin in Leeuwarden en is in bezit van de SUP instructeur diploma’s; ASI Water Rescue en ASI SUP Instructor Level 1 en Level 2, Water Rescue, First Aid en Zwemmend Redden. Daarnaast is Tineke gecertificeerd Watersportverbond SUP instructeur, Functional Paddling-, SUPilates- SUP Yoga en Paddlefit SUP Instructor. 

 

 
 

 
 

Stadsstrand Leeuwarden

 

Het Stadsstrand Leeuwarden bestaat sinds 2015 en is tevens de locatie voor veel SUP lessen en activiteiten van de SUP Skool.

Het Stadsstrand biedt verscheidene wateractiviteiten aan, zoals SUP & kano verhuur en heeft daarbij een ondersteunende horeca functie. Je kunt bij ons ook arrangementen boeken, zoals bijvoorbeeld de SUP & BBQ. Wij kunnen onze arrangementen aanpassen aan uw specifieke wensen!

 

Het Team

 

Ondanks dat het Stadsstrand en de SUP Skool Leeuwarden 2 verschillende organisaties zijn, bestaan we uit een groot en hecht team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat! Hieronder een overzicht van wie er bij ons werkzaam zijn. 

 

 

Ritske Merkus - Beheerder van het Stadsstrand. Met zijn ondernemende vaardigheden, heeft hij het Stadsstrand laten opbloeien tot een succesvolle verhuurlocatie.

Jaimy de Linde - Manager van het Stadsstrand. Voor de day-to-day business staat zij voor je paraat. Voor de aankleding en cocktails moet je bij haar zijn.

Rens Merkus - Hoofd-verantwoordelijke voor de SUP & kano verhuur. Hij mag nog jong zijn, maar de taken bij deze job zijn hem wel toevertrouwd. Verder is hij de SUP instructeur van de SUP Kids Leeuwarden op de woensdagmiddag en zie je hem ook regelmatig met andere groepjes op het water.

Anne Merkus - Teamleider bij SUP Skool Leeuwarden en mede-verantwoordelijk voor de administratie, de planning en de medewerkers van de SUP Skool. Je kunt haar bij het Stadsstrand ook achter de bar tegenkomen. 

Max Dekker - SUP instructeur & medewerker verhuur. Dit voorjaar behaalt Max zijn ASI SUP Instructor certificaat. Hij houdt zich vooral bezig met het begeleiden en lesgeven aan groepen en verder is hij regelmatig te vinden op het strand bij de verhuur.

Stijn Wille - Dit jaar voor het eerst werkzaam bij de SUP Skool als SUP instructeur en hij is ook medewerker op het Stadsstrand bij de verhuur. Veel ervaring heeft Stijn met surfen en suppen en je zult hem vaak tegenkomen op het water in Leeuwarden deze zomer.

Nina Draisma - gediplomeerd SUP instructrice. Al sinds 2016 maakt Nina deel uit van ons team. Ondanks haar drukke baan neemt zij de tijd om met veel passie en plezier 's avonds SUP Beginners- en SUP Techniek lessen te geven. 

Karin Bergsma - SUP instructrice. Karin staat zelf al sinds 2014 op de SUP en geeft diverse SUP lessen bij de SUP Skool. Verder is zij Yoga docente en kom je haar tegen bij de SUP Yoga lessen in juli en augustus.

Er zijn nog meer mensen bij ons team betrokken; Arianne, Rivo, Bas, Halbe, Jordy, Job, Sietze, Robertino, Nynke, Fokkelina, Marit, Mascha en Maret. Hun inzet en enthousiasme zorgen ervoor dat we jullie een leuke dag kunnen bezorgen! 

Als laatste de fotografen te noemen, die regelmatig prachtige foto's maken voor de SUP Skool en het Stadsstrand; Humphrey Paap, Edwin Westra en Mayola Dijksman. En Just Zijlstra heeft het drone filmpje gemaakt op de home page van deze website.