SUP Beginnerscursus 3x

Vanaf: 59,95

Wil je ook kennismaken met de SUP sport, meld je dan aan voor de SUP Beginnerscursus in Leeuwarden.
De SUP cursus van 3 wekelijkse lessen worden georganiseerd op verschillende locaties.

– ma 3 juli, ma 10 juli en ma 17 juli (cursus bij het Stadsstrand)
– ma 21 aug, ma 28 aug en ma 4 sept (cursus bij het Stadsstrand)

Tijdstip: 19.15-20.30 uur

Alle data en locaties staan ook vermeld in de SUP Agenda

Studenten korting

Wetsuit huren (in het voor- en najaar)

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorie:

Beschrijving

Locatie: Stadsstrand Leeuwarden Je kunt je auto op deze avonden gratis parkeren op het terrein van de NDC Mediagroep (Sixmastraat 17, Leeuwarden)

Locatie: Zuidlanden SUP les 1: De Zwemmer (einde vd straat) in Zuiderburen SUP les 2: Wiarda (ZO-Leeuwarden) aan de Skâns en SUP les 3: Stadsstrand Leeuwarden (SUP City tour door de binnenstad en certificaat)

Deelname kosten: Voor de SUP Beginnerscursus van 3 SUP lessen betaal je EUR 59,95 en incl. een wetsuit EUR 65,45. Studenten suppen met studenten korting bij de SUPSkool.

Wat draag je op de SUP? Makkelijk zittende en snel drogende sportkleding is handig op de SUP met surf- of gymschoenen. Als het warm weer is kun je suppen op blote voeten. Neem daarnaast nog een handdoek en een extra setje kleding mee (voor de zekerheid) en een flesje water.

Wat leer je? Je leert de SUP basistechniek in 3 SUP lessen en we hebben aandacht voor balans en een juiste lichaamshouding op je board. Verder krijg je uitleg over de verschillende merken/afmetingen/kwaliteit van SUP boards & peddels en de veiligheid op het water als supper komt uitgebreid aan de orde.

Leeftijd: Deze SUP Beginerscursus is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar met een zwemdiploma. Kun je vanwege blessures bijv. niet meer hardlopen of ben je vaak moe, SUP kan heel goed helpen bij je herstel.

Belangrijk! De SUP Beginnerscursus gaat door met minimaal 8 deelnemers. Bij te weinig deelname schuift de startdatum van de SUP cursus een week door, totdat er voldoende aanmeldingen zijn.