SUP11 City tour 2023 – meeting 15/10

Tineke MerkusSUP Nieuws

Op naar de SUP11 City tour 2023 en jij kunt dit ook! The ultimate challenge, just go for it.


Het jaar 2022 was mijn jaar en stond volledig in het teken van de SUP11 wedstrijd die ik afgelopen week gewonnen heb. Zo fantastisch, dat alle voorbereiding en de focus mij de eerste plaats heeft opgeleverd.


En hoe we dat met hulp van de SUPSkool gedaan hebben? Dat vertel ik je graag. Want jij kunt dit ook!
Meedoen aan het mooiste SUP event in september 2023; al weer de 15e editie van de SUP11 City Tour in Friesland.


Het ultieme blije gevoel als je weer over de finish komt en daarbij zoveel geweldige sporters en vrijwilligers vanuit de hele wereld om je heen. Het schoolreisje voor adults met één grote SUP familie. Daar wil jij toch ook bijhoren!


We starten al in oktober met de allereerste SUPSkool SUP11 meeting en jouw trainingsprogramma start in januari.

Wat is er nodig om je bij dit SUP11 trainingsprogramma aan te sluiten? Een positieve mind-set, een gezond lichaam en enige SUP ervaring.

Dit is het? Ja, dat is alles! Samen trainen voor een uniek doel. En dit kunnen er verschillende zijn.


Je kunt meedoen aan de SUP11 laatste zondag (Dokkum – Lwd 28 km), de Weekend stage (2 dagen = 70 km) of de hele SUP11 City Tour van 5 dagen (210 km). Suppen in een team moeten we niet vergeten hier te noemen, met 5 personen, die allemaal 1 dag peddelen. Heel leuk!


En wat kan SUP Skool Leeuwarden jou bieden? Best veel denk ik!


De nieuwste SUP materialen (Carbon hardboards en peddels van diverse merken en met verschillende afmetingen). Materiaal is erg belangrijk als je mee wilt doen aan de tocht der tochten.
De 11 jaar SUP11City ervaring, onze locatie het Stadsstrand in Leeuwarden en alle SUP Tour mogelijkheden in Friesland.
De SUP11-ervaringen die we met je gaan delen zijn niet alleen de SUP trainingen, maar ook de informatie over het event en de voeding, drinks, kleding, mogelijk andere sport trainingen en nog meer.


Verder bieden we je een SUP11 Trainingsprogramma op het niveau wat bij jou past! Heel belangrijk.
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer te weten komen over de SUP11 City Tour en het SUPSkool trainingsprogramma, kom dan naar de meeting op zaterdag 15 oktober om 11.00 uur bij het Stadsstrand in Leeuwarden.


Tot snel!
Liefs, TinekeSUP

Locatie SUP11 meeting: Stadsstrand Leeuwarden op het terrein van de Leeuwarder Courant aan de Sixmastraat 17 te Leeuwarden (betaald parkeren op zaterdag)

Tijdstip: 11.00-12.30 uur (met koffie en wat lekkers)

Graag even doorgeven als je erbij bent via het SUPSkool contactformulier.